• Helios
  • Pakalpojumi
    • Fizioterapija
    • Masāža
    • Ūdens terapija
    • Ķermeņa lutināšana
    • Ķermeņa procedūras
    • Eksotiskās masāžas
    • Sejas estētika
    • Nagu kopšana
    • Vaksācija
    • Stilists
  • Cenas
  • Dāvanu kartes
  • Kontakti

 

 
22632

Higiēnas kurss pārtikas apritē



Higiēnas kurss pārtikas apritē iesaistītajiem darbiniekiem

Mācību kursa "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" saturs
1. Vispārīgā daļa:
1.1. galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
1.2. pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
1.3. pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
2.1. pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
2.2. izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
2.3. izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.

3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
4.1. vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
4.2. laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
4.3. pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

„Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”  
3 stundu mācību kurss atbilstoši MK 2015.gada 29.septembra noteikumiem Nr.545
 "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā"
 

Apmācības notiek grupā no vismaz 6 cilvēkiem 

Informācija pa tālruni 20282720




      Atpakaļ

Sazinies ar mums

Mālkalnes prospekts 3
Ogre, Latvija
LV-5001

+371 29942628
info@helios.lv
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google+

© 2025 | Izveidoja: websoft.lv